Συντάκτης TG

Μία ολοκαίνουργια συλλογή για τη σεζόν που διανύουμε μόλις κυκλοφόρησε από τη Marcuse και το αγαπημένο σας Vrakadiko.gr είναι από τα πρώτα μαγαζιά στην Ευρώπη που την συμπεριλαβάνουν στη συλλογή τους! Η σειρά ονομάζεται Arose και αποτελείται από σλιπάκια και jockstraps σε τρία κλασικά χρώματα: μαύρο, χακί και άσπρο. Η Arose είναι ευχάριστα πρωτοποριακή και ανατρέπει σχεδιαστικά τους “κανόνες” του ανδρικού εσωρούχου. Η γραμμή και στα δύο στυλ είναι πολύ χαμηλή, αρκετά αποκαλυπτική και εξαιρετικά σέξι! Αυτό, όμως, που την κάνει να διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει στον χώρο του εσωρούχου αυτό το διάστημα, αποτελεί το σχήμα που ακολουθεί το λάστιχο της μέσης, το οποίο “αγκαλιάζει” τους γοφούς και εκτείνεται κάτω από το μπροστινό μέρος για να προσθέσει πόντους αυτοπεποίθησης! Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι το λάστιχο της μέσης ταιριάζει χρωματικά με το ύφασμα του εσωρούχου, καθώς και μία ακόμα λεπτομέρεια, ότι η μεσαία λωρίδα είναι γυαλιστερή, προσθέτοντας μία δόση λαμπερής πολυτέλειας.

Το Arose σλιπάκι της Marcuse είναι σχεδιασμένο σε στυλ τάνγκα. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει κάλυψη μπροστά και πίσω, αλλά όχι στο πλάι. Το συγκεκριμένο στυλ βοηθάει στην ελευθερία της κίνησης των ποδιών και το παρατηρούμε σε αθλητικά εσώρουχα. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση προσθέτει μία ακόμα νότα ελκυστικότητας σε ένα ήδη σέξι εσώρουχο. Το Arose δεν είναι ένα απλό καθημερινό σλιπάκι, αλλά ένα fashion σλιπ/τάνγκα σχεδιασμένο για να σας κάνει να αισθανθείτε σέξι και λαμπεροί και σας το λέω από προσωπική εμπειρία ότι το καταφέρνει με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το Arose jockstrap είναι κατασκευασμένο ως fashion εσώρουχο, που σημαίνει ότι δεν είναι ένα σπασουάρ για το γυμναστήριο! Το σχέδιο στο μπροστινό μέρος είναι όμοιο με το σλιπάκι της ίδιας κολεξιόν. Η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται στα λάστιχα των ποδιών, τα οποία είναι στο ίδιο χρώμα με το ύφασμα του εσωρούχου. To jockstrap είναι το ίδιο λαμπερό, αλλά ίσως περισσότερο τολμηρό από το σλιπάκι!

Ρίξτε μία ματιά στις φωτογραφίες των προιόντων παρακάτω. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να τα βρείτε όλα στον χώρο της Marcuse στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Αποστέλλουμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.