Η μέρα που το Βρακάδικο ανοίγει τις ηλεκτρονικές του πύλες έφτασε! Μετά από μήνες διεργασιών το πρώτο ηλεκτρονικό μαγαζί στην Ελλάδα που συγκεντρώνει σε μία πλατφόρμα διεθνείς μάρκες όπως Adam Smith (Αμερική), AlphaMaleUndies (Ιρλανδία), Andrew Christian (Αμερική), Barcode Berlin (Γερμανία), Bluebuck (Αγγλία), CODE 22 (Ισπανία), Joe Snyder (Μεξικό), Kale Owen (Γαλλία), LeBeauTom (Γαλλία), Marcuse (Αυστραλία), TOF Paris (Γαλλία) και Walking Jack (Ελλάδα) και άλλες, είναι γεγονός! To Βρακάδικο προσφέρει επώνυμα ανδρικά εσώρουχα επιλεγμένα από ειδικούς στο χώρο με γνώμονες την ποιότητα, το σχεδιαστικό ενδιαφέρον, τις διεθνείς τάσεις της μόδας, την αισθητική και την πρακτικότητα. Στο Βρακάδικο μπορείτε να βρείτε ανδρικά εσώρουχα σε πολλά στυλ (όχι μόνο σλιπάκια και μποξεράκια, αλλά jockstraps, σπασουάρ, στρινγκς, thongs, τάνγκα και άλλα), σχέδια και χρώματα. Όπως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε το Βρακάδικο λειτουργεί και ως φυσικό μαγαζί στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης εδώ και τέσσερα χρόνια, με την επωνυμία Men and Underwear.

Ώρα για λίγη ιστορία όμως τώρα, που ελπίζουμε να τη βρείτε ενδιαφέρουσα. Το Men and Underwear ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του στο χώρο του διαδικτύου το Φεβρουάριο του 2011 στο Λονδίνο. Άρχισε ως μπλογκ στην αγγλική γλώσσα, αρθρογραφόντας για την εξέλιξη του ανδρικού εσωρούχου και εξελίχθηκε σε ηλεκτρονικό περιοδικό παρουσιάζοντας κανούργιες συλλογές, μάρκες και τάσεις στην ανδρική μοδα. Το 2018 το Men and Underwear μετακόμισε στην Ελλάδα όπου άνοιξε το δικό του διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα (menandunderwear.com/shop στα αγγλικά μόνο) και παράλληλα φυσικό κατάστημα επώνυμων ανδρικών εσωρούχων. Το Vrakadiko.gr ήρθε ως φυσική εξέλιξη μιας και το πελατολόγιο του Men and Underwear στην Ελλάδα αυξάνει μέρα με τη μέρα. Στην ουσία το Vrakadiko.gr είναι το menandunderwear.com/shop στα ελληνικά για να διευκολύνει τον Έλληνα καταναλωτή να παραγγείλει ηλεκτρονικά, μιας και όλα είναι στη γλώσσα του. Παράλληλα το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει πλέον δυνατότητα αποστολής και με αντικαταβολή αλλά και δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα.

Σε αυτόν τον χώρο, το μπλογκ του Βρακάδικου, θα παρουσιάζουμε τα νέα από το μαγαζί μας, νέες τάσεις και συλλογές, οδηγούς αγορών και φυσικά αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές! Μην παραλείψετε επίσης να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter μας εδώ, όπου μπορείτε να κερδίσετε και ένα κουπόνι για 15% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Bluebuck εσωρουχα