Μια νέα εταιρία εσωρούχων ήρθε στο Vrakadiko! Ο λόγος για την Obviously Apparel. Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας την παρουσιάσουμε, ακόμα και αν την γνωρίζετε, αφού έχουμε αναφερθεί σε αυτή στο αδερφάκι μας το Men and Underwear ήδη από το μακρινό 2012. Η εταιρία Obviously Apparel ιδρύθηκε το 2007 στην Αυστραλία και μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές, αλλά και ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το στοιχείο που κάνει την Obviously Apparel να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες εσωρούχων, είναι ότι στηρίζεται στην κατασκευή και παραγωγή των εσωρούχων της μόνο σε rayon από μπαμπού και micro modal, ενώ έχουν σήμα κατατεθέν τους σχεδιασμούς της μπροστινής θήκης, τον AnatoMAX και τονAnatoFREE.

Τα ποιοτικά υφάσματα που αναφέραμε πιο πάνω είναι απαλά στην αίσθηση, ελαφρά, αναπνέουν, έχουν φυσικές αντι-βακτηριακές ιδιότητες και διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και μετά από πολλαπλά πλυσίματα – καλύτερα και από το βαμβάκι. Τα πατρόν της Obviously Apparel είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και επανασχεδιασμών. Η μπροστινή θήκη που χαρακτηρίζει τα εσώρουχα της στηρίζεται, όχι τυχαία, σε δύο διαφορετικούς σχεδιασμούς. Ο πρώτος, ο AnatoMAX, βασίζεται σε μεγάλη μπροστινή θήκη και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Ο δεύτερος, ο AnatoFREE, βασίζεται σε μια μπροστινή θήκη που είναι 2 εκατοστά πιο ρηχή σε βάθος και 1 εκατοστό πιο κοντή στο μήκος προς τα μπροστά, προσφέροντας μια λίγο πιο στενή και υποστηρικτική εφαρμογή. Αξιοσημείωτο είναι πως για να καταλήξει η εταιρία στους δύο αυτούς σχεδιασμούς, η μπροστινή θήκη επανασχεδιάστηκε πέντε φορές, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η παροχή εσωρούχων υψηλής ποιότητας που προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή.

Στο Vrakadiko θα βρείτε πολλά εσώρουχα της εταιρίας που βασίζονται και στους δύο τύπους μπροστινής θήκης, αλλά και στους δύο τύπους υφασμάτων που αναφέραμε πιο πάνω. Όλα αυτά μάλιστα σε εσώρουχα που προσφέρονται σε πολλά σχέδια και χρώματα. Στο αντίστοιχο τμήμα της Obviously Apparel στο Vrakadiko θα βρείτε σλιπ, μποξεράκια και τάνγκα για όλα τα γούστα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά, ενώ στο τμήμα της Obviously Apparel υπάρχουν ακόμα πιο πολλές επιλογές για να διαλέξετε!