Συντάκτης TG

Αν είχατε βάλει στο μάτι εσώρουχα από τις συλλογές Core, Graphic ή Bluebird της Walking Jack, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αυτές οι τρεις συλλογές είναι σε προσφορά από 25% εώς 35%. Τα αθλητικά σλιπάκια και τα μποξεράκια των σειρών Core και Graphic είναι πλέον σε τιμές μειωμένες κατά 35%, και τα σλιπάκια (δύο είδη, κλασσικά και αθλητικά) και τα κοντά μποξεράκια της σειράς Bluebird μειωμένα κατά 35%. Μαζί με αυτές τις τρεις σειρές, μπορείτε να αγοράσετε τα Solid σλιπ σε άσπρο και σε μαύρο με έκπτωση 35%. Η Walking Jack συγκαταλέγεται στις μάρκες που καταγράφουν τις περισσότερες πωλήσεις στο μαγαζί μας από την πρώτη στιγμή που ανοίξαμε, το 2018. Τα εσώρουχα της σχεδιάζονται στη Θεσσαλονίκη και είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την απαράμιλη ποιότητα κατασκευής, τα εξαιρετικά  υφάσματα, αλλά και το μοντέρνο σχεδιασμό και εφαρμογή. Η εξωστρεφής αυτή Ελληνική εταιρεία έχει το μότο “underwear that goes the distance”, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “εσώρουχα που αντέχουν στο χρόνο”. Είναι ακριβώς αυτό το στοιχείο που την έχει κάνει τόσο αγαπητή στο εξωτερικό, μαζί φυσικά με τα αποκλειστικά σχεδιασμένα για τη μάρκα σχέδια εμπνευσμένα από τον ήλιο, τη θάλασσα και την πανέμορφη φύση της Μεσογείου.

Αν έχετε ήδη δοκιμάσει τα εσώρουχα της Walking Jack, αυτή η προσφορά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γεμίσετε το συρτάρι σας! Εάν, ακόμα, δεν έχετε δοκιμάσει εσώρουχα της Walking Jack, αδράξτε την ευκαιρία και προσθέστε τα στη συλλογή σας. Δεν θα το μετανιώσετε!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάποια από τα προιόντα που είναι σε προσφορά. Για να τα αγοράσετε και να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια από αυτη τη μάρκα επισκεφτείτε τη σελίδα της Walking Jack στο Vrakadiko!