Συντάκτης Ore P.

Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την ευχάριστη εμπειρία που είχα, φορώντας το πράσινο σλιπάκι Greendr της LeBeauTom. Η LeBeauTom αποτελεί μια γαλλική μάρκα, που είναι αρκετά νέα στο χώρο του εσωρούχου και έχει ήδη ξεχωρίσει λόγω της κομψής της σχεδίασης και της υψηλής της ποιότητας. Η συλλογή αυτής της μάρκας περιλεμβάνει σλιπάκια και μποξεράκια σε τέσσερα χρώματα, κατασκευασμένα απο κορυφαίας ποιότητας ύφασμα βαμβακιού και ελαστίνης. Συνδυάζοντας την γαλλική φινέτσα με τη προσεγμένη σχεδίαση, η LeBeauTom φαίνεται οτι έχει να διανύσει χιλιόμετρα στη μόδα και να μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον με την πορεία και την εξέλιξη της.

LeBeauTom - Greendr Σλιπ

Ανάμεσα, λοιπόν, απο τα τέσσερα χρώματα της μάρκας (μάυρο, πράσινο, μπλε, μπεζ) επίλεξα να διαλέξω το πράσινο Greendr σλιπ, καθώς αποφάσισα να “σπάσω” τη μονοχρωμία της συλλογής μου και να την ανανεώσω με ένα πιο φωτεινό και χαρούμενο χρώμα. Πρόκειται για ένα απαλό πράσινο χρώμα, που προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας και προσωπικά το συνδέω με την καλοτυχία και την θετική αύρα. Επίσης, αυτή η όμορφη αντίθεση που κάνει το χρώμα του εσωρούχου με τη μάυρη ζώνη της μέσης, αποτελεί έναν ακόμη λόγο που διάλεξα να το προσθέσω στην συλλογή μου.

Εκτός, όμως, απο την κομψή του εμφάνιση, το Greendr σλιπ με έβγαλε αρκετά ασπροπρόσωπο και ποιοτικά. Ήδη απο την πρώτη εφαρμογή, αναγνώρισα αμέσως την απαλή αίσθηση και την μεταξένια υφή του υφάσματος, καθώς αισθάνθηκα απόλυτη ελευθερία κινήσεων και δεν ένιωσα ουδεμία ενόχληση. Το βαμβακερό ύφασμα κατασκευής του είναι τόσο ελαφρύ, ελαστικό και λείο, που με την πρώτη εφαρμογή καταλαβαίνει κανείς την κορυφαία ποιότητα και την άψογη εφαρμογή αυτού του εσωρούχου. Αυτός είναι και ο λόγος, που αποφάσισα να το φοράω στο γυμναστήριο. Δεν αισθάνθηκα την παραμικρή ενόχληση και κανένα περιορισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αντιθέτως, ένιωσα μεγάλη ευελιξία και σχεδόν δεν ίδρωσα καθόλου σε εκείνη την περιοχή, λόγω του λεπτού και απαλού του υφάσματος, που αναπνέει και στεγνώνει αρκετά γρήγορα. Η ζώνη μέσης του εσωρούχου είναι εξίσου ελαστική με μαλακή υφή, προσφέροντας την κατάλληλη στήριξη, δίχως να στενεύει και να σφίγγει το δέρμα.

LeBeauTom - Greendr Σλιπ

Απο άποψη χώρου στο μπροστινό μέρος, μπορώ να πω οτι αυτό το σλιπάκι δεν διαθέτει τόσο μεγάλο άνοιγμα και περιθώριο στη θήκη, δημιουργώντας ευθεία, εφαρμοστή γραμμή. Παρόλα αυτά, φορώντας το συγκεκριμένο εσώρουχο δεν αισθάνθηκα να μην υπάρχει χώρος μπροστά, λόγω του ελαστικού του υφάσματος και της εκλεπτυσμένης σχεδίασης του. Συνδυάζει, λοιπόν, εφαρμοστή γραμμή και ελαστικότητα, προσδίδοντας κομψή εμφάνιση και απαράμμιλη άνεση σε κάθε του εφαρμογή.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχω να πω οτι το Greendr σλιπ είναι ένα εσώρουχο που, λόγω της προσεγμένης σχεδίασης του, μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και να σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Κατά τη γνώμη μου, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον σαν και μένα, που είναι λάτρης του εκλεπτυσμένου στυλ, της κομψής γραμμής και της υψηλής ποιότητας!