Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε στο vrakadiko.gr τη συλλογή από τα μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ της Zosimi beads. Τα αξεσουάρ που στηρίζονται κυρίως σε σχέδια βραχιολιών και κρεμαστών, είναι φτιαγμένα για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς με εστίαση στην ποιότητα των υλικών, την εξαιρετική κατασκευή και τις μοναδικές λεπτομέρειες. Τα αξεσουάρ σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση, μέρα και ώρα, ενώ παράλληλα να μπορεί να τα φορέσει ο καθένας ανεξάρτητα από το στιλ του. Η Sandra Lindahl, με καταγωγή από την Σουηδία, διαμένει στην Ελλάδα και αποτελεί το άτομο πίσω από την εταιρία. Την ευχαριστούμε για την συνεργασία αυτή.

Στο άρθρο αυτό ξεκινάμε με μια σειρά από βραχιόλια, που όπως όλα τα αξεσουάρ της Zosimi beads, είναι χειροποίητα. Το μήκος στη σειρά αυτή ρυθμίζεται εύκολα και τα βραχιόλια έχουν δύο όψεις για να ταιριάζουν με ότι φοράτε. Τα χρώματα της σειράς είναι ποικίλα και το εύρος τους ξεκινά από τα πιο γήινα και ισορροπημένα μέχρι και τα πιο έντονα. Στη σειρά  υπάρχει και η έκδοση του ουράνιου τόξου, ενώ όλα τα βραχιόλια περιλαμβάνουν και τρεις ατσάλινες χάντρες για βάρος και μία μικρή δόση λάμψης! Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες, οι οποίες συνοδεύονται από υπερσυνδέσμους στο vrakadiko.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Για τους λάτρεις των χαντρών υπάρχει μια ακόμα σειρά βραχιολιών που και πάλι διατίθεται με προσαρμόσιμο μήκος. Η σειρά αυτή στηρίζεται σε διαφορετικά πλεξίματα κορδονιού, τα οποία όμως φιλοξενούν χάντρες από γυαλί, από ημιπολύτιμους λίθους, μέχρι και από μαύρη λάβα. Όλα τα σχέδια είναι χειροποίητα και τα χρώματα τον χαντρών έχουν και πάλι μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα στιλ. Το ύφος των βραχιολιών ποικίλει ανάλογα με το πλέξιμο και τις χάντρες. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα τέτοια βραχιόλια.

Για όσους θέλουν το κάτι διαφορετικό και πιο ιδιαίτερες χάντρες, τότε τα επόμενα βραχιόλια θα είναι ιδανικά γι’ αυτούς. Δεν έχουν περίπλοκες πλέξεις στα κορδόνια, αλλά οι χάντρες είναι τοποθετημένες στρατηγικά σε ευθεία, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες υφές και μοτίβα. Το μήκος των βραχιολιών μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, ενώ και πάλι η κατασκευή τους είναι χειροποίητη.

Το άρθρο κλείνει με μια σειρά από μοναδικά αξεσουάρ που απευθύνονται σε αυτούς που προτιμούν πιο ιδιαίτερα σχέδια, μοτίβα, χάντρες και στιλ. Τα επόμενα κρεμαστά και βραχιόλια στηρίζονται σε χάντρες από γυαλί και ημιπολύτιμους λίθους. Έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν σε κάθε σας εμφάνιση και να είστε σίγουροι πως θα τραβήξουν τα βλέμματα. Πολλά σχέδια βασίζονται σε εκατοντάδες χάντρες, που τοποθετήθηκαν μία προς μία με το χέρι, έτσι ώστε να οδηγήσουν σε ένα μοναδικό μοτίβο. Τα χρώματα είναι περισσότερο έντονα για να αναδείξουν την ομορφιά και την μοναδικότητα των χαντρών.